Dit is Mees

Als kleine jongen leerde Mees al lassen en slijpen bij zijn vader in het bedrijf (Helldorfer lasbedrijf). Het was dan ook al snel duidelijk voor Mees dat dit iets is wat hij graag doet en er in de toekomst zijn brood mee zou willen verdienen. Na de middelbare school heeft Mees de opleiding constructiebankwerker gedaan. Hij heeft daar, en met zijn stage’s, alle kneepjes van het vak geleerd. Hierna heeft hij nog een poos bij zijn ouders in het bedrijf gewerkt en is daarna gaan freelancen bij verschillende bedrijven en particulieren. Hij werkt niet alleen met staal, zo heeft hij ervaring opgedaan bij meubelmakers en een loodgieter.

Het liefst maakt hij mooie dingen op maat voor particulieren die net even anders zijn dan standaard. Ook vindt hij het fijn om onderdeel te zijn van een team en daar zijn ervaringen en kennis te delen en in te zetten.

Doordat Mees al ruim tien jaar ervaring heeft met metaalbewerking, heeft hij veel kennis op het gebied van de mogelijkheden van staal. Zijn praktijkgerichte kennis en nuchtere kijk komen binnen het Collectief niet alleen bij metaalbewerking van pas. Hij vervult tijdens de realisatie van projecten een onmisbare rol.

Telefoonnummer:
E-mailadres: mees@collectiefsoepel.nl

Staalwerk verbouwing woning Arnhem noord

Een huis in Arnhem Noord werd verbouwd en Mees heeft hier al het staalwerk gedaan. Waaronder stalen kozijnen en een veranda.

Interieur Turfstraat

In samenwerking met Harmen Bazuin werkt Mees aan het interieur van een particulier nieuwbouwhuis aan de Turfstraat. Mees bouwt mee aan de houten meubels maar is vooral verantwoordelijk voor het realiseren van het staalwerk. Het is een bijzondere woning, bedacht door JCR-architecten en de stalen brug en trap zijn dan ook unieke stukken staalwerk die goed het niveau van Mees zijn laswerk laat zien.

laswerk diversen

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Wij zijn ook Soepel

Terug naar Home